Деякі продукти, як багато хто думає, не можна заморожувати. Яйця – одні з них. Однак це цілком реально, їхній термін придатності можна продовжити завдяки низьким температурам.
У морозильній камері сирі яйця можуть зберігатися цілий рік, і при цьому їх смакові якості не загубляться. Однак не поспішайте кидати в морозилку цілу коробку, продукт слід підготувати.
Так, спочатку яйця потрібно розбити в мисці і збити, але не до стану пишної піни. Нам потрібно, щоб білки та жовтки просто з'єдналися. Далі переливаємо в порожній лоток для кубиків льоду і завантажуємо в морозилку. Після цього заморожені кубики можна викласти в пакет на блискавці і закинути назад в камеру. Один кубик – це половина великого яйця.
У морозилці також можна зберігати варені яйця, але їх рекомендуються збовтати перед приготуванням, щоб жовток і білок змішалися.
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Також не менш важливим є те, як ви розморозите яйця. Потрібно дістати потрібну кількість, залишити в холодильнику на ніч, а потім готувати страви. Варто попередити, що збити розморожені яєчні білки не так легко, дайте їм постояти при кімнатній температурі протягом 30 хвилин, а потім приступайте до збивання.
Нагадаємо, щоб було смачно і нічого не зіпсувалося: де краще зберігати домашню консервацію
Раніше ми писали про те, що викиньте їх негайно і не тримайте на підвіконні: які рослини "крадуть" жіноче щастя
Як повідомляв Знай.ua, реальна загроза здоров'ю: з якого посуду не можна пити каву і чай - перетворює напій на отруту