У раціоні практично кожного українця є сало, це один із найбажаніших продуктів на столі. Щоб він залишався смачним та придатним для вживання, його потрібно правильно зберігати.

Кулінари заморожують сало в сирому та засоленому вигляді, проте другий варіант вважається кращим. Крім того, продукт рекомендується загортати в пакет перед заморожуванням. Солю слід обробити кожну сторону сала, адже саме завдяки цьому псування можна уникнути.

Сало. Фото: скрін youtube

Термін зберігання сала в морозилці не такий і великий, як багато хто думає. Так, сире може залишатись у холоді близько двох місяців, а копчене сало не більше 3 місяців. Якщо перевищити цей термін, продукт може втратити свої смакові якості та структуру.

Ще один головний момент – засолювання сала. Оброблений сіллю шматок сала потрібно помістити в ємність і накрити кришкою. Продукт слід залишити в такому вигляді за кімнатної температури не більше ніж на добу, а потім перемістити в холодильник на 3-7 днів.

Популярні новини зараз

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Морозилка, фото apostrophe

Також важливо враховувати, що великі шматочки довше просочуються сіллю, тому їм потрібно більше часу.

Раніше ми писали про те, що часті премії та вдалі переговори: кімнатні рослини, які на вашому робочому столі будуть приваблювати успіх

Як повідомляв Знай.ua, мило не допоможе: топові народні засоби, які моментально виводять плями від горіхів

Також портал Знай.ua писав, що найвитратніший період для батьків: як купити дитині до школи все необхідне і не розоритися - поради