Тіло без зайвої ваги, це не тільки про красу та зовнішню привабливість. Зайві кілограми дають набияке навантаження на наш організм, можуть спровокувати різні хвороби та надмірну втомлюваність організму.

Вправи для схуднення, KP.UA

При схудненні звичайно треба комплексно підходити до цього питання, і перед його початком потрібно відвідати лікаря та здати усі необхідні аналізи.

Однак є простий спосіб, який у комплесі із здоровим харчуванням, позитивно вплине на ваш метаболізм та буде позбавляти вас зайвих кілограмів. Це звичайна ходьба.

Схуднення. Фото Freepik

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Ходьба – це простий та безкоштовний спосіб тримати себе в формі.

Люди, які прагнуть скинути зайві кілограми, намагаються досягти позначки 10 000 кроків на добу.

Однак важливо для себе розуміти, що це спрацює в тому випадку, якщо контролювати своє харчування, та витрачати більше калорій, ніж ви вживаєте, робити так званий "дефіцит калорій".

Кількість калорій, що спалюються під час ходьби, залежить від багатьох факторів, включаючи вагу людини, інтенсивність та швидкість кроків.

Схуднення. Фото: Youtube

Загальне правило свідчить, що при ходьбі людина спалює приблизно 0,03-0,06 калорій на крок за кожний кілограм своєї ваги. Таким чином, людина з вагою 70 кілограм може спалювати приблизно 210-420 калорій за 10 000 кроків.

Ходьба окрім схуднення, позитивно впливає на наш організм. Вона зміцнює серцево-судинну систему, покращує кровообіг, сприяє зниженню рівня холестерину та ризику серцевих захворювань.

прогулянка

Також ходьба покращує настрій та допомагає справлятися зі стресом.

Тож, у будь-якому випадку такий вид активності буде корисний для нашого організму. А те питання, чи допоможе вона вам скинути зайву вагу, буде залежати від вашого харчування та іншої фізичної активності, якою ви будете займатися паралельно із ходьбою (легкі вправи або підйом сходами).

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, викиньте "кривавий" пілінг і візьміть куркуму: маска, що омолоджує і освітлює, яка врятує від зморшок

Раніше Знай інформував, гранат, лимон та яблука врятують від застуди та поставлять на ноги: бабусин рецепт лікування без таблеток

Також наш портал повідомляв, у боротьбі зі зморшками не потрібно спати в холодильнику: 3 головні правила, яких потрібно почати дотримуватися вже зараз