День прапора України – пам'ятна дата для кожного українця. Незважаючи на те, що у минулому на наших землях неодноразово воювали, перемога залишилася за нами.

Так буде у нинішній війні, яку оголосила Україні росія. Сьогодні наш синьо-жовтий прапор гордо майорить над просторами незалежної країни. Давайте разом відчуємо нашу свободу та проведемо цей день гідно. У тому числі й привітаємо рідних, близьких та фоловерів у соцмережах зі знаменним днем.

Привітання із Днем прапора України 2020: листівки, скрін - YouTube

Привітання з Днем прапора України

Вітаю із Днем державного прапора України. Бажаю, щоб небо над головою було завжди ясним та блакитним, а врожай щедрим та багатим. Нехай прапор України гордо в'ється на вітрі та наповнює душу патріотизмом та прагненням до світлого майбутнього.

****

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Вітаю із Днем українського прапора. Бажаю мирного неба та світлої надії, бажаю віри та вірності собі, своїм близьким та своїй батьківщині, бажаю міцних сил та доброї пам'яті про пролиту кров за батьківщину. Нехай гордо розвивається прапор України на вітрі, нехай і тобі по життю супроводжує удача.

****

****

Трудових подвигів усім та великих перемог! Нехай наш гімн гордо звучить під прапором. Нехай наш прапор гордо майорить на окупованих територіях! Миру Україні, благополуччя, щоб захоплені землі скоріше нам повернулися. Щоб ми жили у багатій процвітаючій країні!

****

Свободи та незалежності! Могутності та величі! Процвітання та досягнень! Миру та краси рідній стороні! Нехай День прапора України надасть вам сил для розвитку та здобутків! Радості, тепла, множення слави!

****

Бажаємо відчувати волю! Мати надійних партнерів, не залежати від думки та поглядів різних сторін! Любіть Україну та віддавайте їй усі сили для зростання, могутності та процвітання! Нехай на нашій землі ніколи не згасає вогонь свободи!

****

Привітання із Днем прапора України 2020: листівки, скрін - YouTube

Нагадаємо про прогноз щодо долара: експерт розповів, чи чекати "різких поворотів" курсу.

Раніше ми повідомляли, що Граф Дракула плакав кривавими сльозами: вчені виявили у найжорстокішого правителя рідкісне захворювання.