На прасування речей зазвичай йде чимало часу, проте його можна значно заощадити, скориставшись одним простим трюком з фольгою.

Цей процес забирає не лише багато часу, а й сил, яких і так зазвичай не вистачає господиням. Завдання спростити дуже просто. Суть лайфхака у використанні звичайної фольги.

Фольга та пергамент. Фото: Youtube

Перед тим як почати процедуру, на дошку для прасування необхідно покласти фольгу. Цей металевий папір відрізняється цікавою властивістю, яка дуже допомагає при прасуванні. Він нагрівається.

Завдяки високій температурі розгладжується не лише той бік речі, по якому людина пройшлася праскою, а й зворотна, де є чудодійна фольга. За фактом на цей процес можна витратити вдвічі менше часу.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Прасування речей, фото womanel

Господиням не доведеться повторно перевертати річ під час прасування, достатньо лише однієї сторони. Лайфхак особливо актуальний для випадків, коли після великого прання залишається багато одягу, який потребує прасування, або коли часу катастрофічно не вистачає. Крім того, це зручно і для тих, хто виправ постільну білизну.

Прасування речей, фото rembud

Раніше ми писали про те, що ваші красиві нігтики радуватимуть довше: 7 порад, які дозволять тримати ваш манікюр у відмінному стані

Як повідомляв Знай.ua, викиньте "кривавий" пілінг і візьміть куркуму: маска, що омолоджує і освітлює, яка врятує від зморшок

Також портал Знай.ua писав, що плюньте в обличчя тому, хто називає картоплю шкідливою: що буде, якщо їсти її щодня - від шкіри до кісток