На наше здоров'я найбільший вплив має наше харчування, звички, спосіб життя.

Їжа, яку ми їмо щодня може стати причиною серйозних хвороб, або ж навпаки буде захищати та підтримувати організм. Виділяють декілька продуктів, які здатні підтримувати здоров 'я серця.

Перший продукт - сало. Попри те, що сало досить калорійне, воно містить в собі речовини, які корисні для судин серця. Тому, скибочку сала в день потрібно з'їдати.

Ціни на сало, скріншот: YouTube

Ще одними не менш корисними продуктом є соняшникове та гарбузове насіння. Окрім магнію, в насінні соняшнику також міститься й цинк, який потрібний для серцево-судинної системи. А от в гарбузовому насінні є харчові волокна, які здатні зменшувати кількість холестерину в організмі.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Джерелом кремнію, який доступний кожному є пиво. Завдяки своєму складу, пиво знижує ймовірність появи атеросклерозу. Рекомендують випивати півлітровий келих пива і ні в якому разі не заїдати жирною їжею.

Пиво Heineken. Фото Unsplash

Наступний продукт є в продуктових кошиках кожного українця. Це картопля. Хоч дієтологи не радять вживати цей овоч на дієті, проте якщо приготувати картоплю правильно, то можна наситити організм калієм. Найбільша кількість калію міститься в відварній або запеченій картоплі.

Молода картопля, скріншот

Всього 1 банан в день і ваш організм скаже вас "дякую". Одного банану в день вистачає аби підтримувати вміст калію і натрію на організм.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, худнемо уві сні: хитрощі, які зроблять вашу фігуру ідеальною без дієт та спортзалів

Раніше портал Знай інформував, ці фактори ви не врахували: що впливає на зайву вагу

Також наш портал повідомляв, шкідливі звички, які руйнують нирки: як вберегти цей важливий орган