З білими речами завжди виникають різні проблеми, адже доглядати їх найскладніше. На щастя, досвідчені господині поділилися унікальними лайфхаками, які повернуть товарний вигляд одягу, але обійдуться буквально в пару копійок.

Секрет полягає у використанні солі, у якій потрібно замочити білі речі перед пранням. Звучить дивно, але це справді працює. Цей метод допоможе одягу залишатися білим, а не сірим або жовтим.

Сіль, скріншот: YouTube

Господиням рекомендують готувати міцний соляний розчин для замочування речей – 3 ст. л на літр води. У приготовленому розчині одяг потрібно залишити на дві години, далі добре віджати і випрати в машинці. Повторювати процедуру можна раз на місяць.

Також багато хто використовує сіль при пранні в машинці. Її засипають у відсік для полоскання, вистачить однієї чайної ложки. Сіль очищає волокна одягу від залишків порошку та не дозволяє змінити колір.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Прання, скріншот: YouTube

Однак це ще не все. Господині також повинні спробувати змішати пральний порошок із сіллю. Метод чудово справляється із запахом, плямами, вбиває мікроби і при цьому зберігає колір речей. При цьому сіль посилює якості порошку, але більше однієї ложки на прання не варто додавати.

Нагадаємо, зіпсується ще до початку зими: господиням розповіли, де і як не можна зберігати картоплю

Раніше ми писали про те, скляні дверцята духовки будуть як нові: 4 підручні засоби, які позбавляться застарілого жиру

Як повідомляв Знай.ua, як врятуватися від літньої спеки: топ продуктів та напоїв, які допоможуть