Безліч косметичних засобів та чищення у професіонала справляються з чорними цятками на обличчі, але не всі можуть їх собі дозволити. А ось яйця, які теж допоможуть позбавитися вугрів, доступні кожному.

Знадобиться лише один білок яйця та серветка, щоб прибрати чорні цятки з обличчя. Такий бюджетний метод також допоможе звузити пори. Спочатку обличчя слід очистити і добре розпарити, далі злегка збити вилкою білок і нанести його пензликом на ділянки, де є чорні цятки.

Догляд за шкірою, фото Дзен

Зверху приклейте шматочок серветки, а також додатково промажте яйце білком і дочекайтеся повного висихання. Серветку, що застигла, обережно зняти з обличчя і вмитися. Саме на ній залишиться весь бруд, який накопичився в порах. Однак не забудьте добре зволожити шкіру гелем.

Варто зазначити, що білок має абсорбуючі властивості, які можуть допомогти увібрати зайвий жир на шкірі. Це особливо корисно для тих, хто має жирну чи комбіновану шкіру. Також білок підтягує та роблять шкіру м'якою, гладкою.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Також ця частина яйця може допомогти зменшити появу дрібних зморшок та підтримати молодість шкіри.

Яйця, скріншот: Youtube

Раніше ми писали про те, що ваші тату можуть принести горе: які малюнки на тілі прирікають на страждання не лише власника, а й його оточення

Як повідомляв Знай.ua, скляні дверцята духовки будуть як нові: 4 підручні засоби, які позбудуться застарілого жиру

Також портал Знай.ua писав, що чорниця, вишня, малина і навіть смородина не порадують користю: ​​як потрібно зберігати ягоди, щоб вони дожили до холодів