Шерсть домашніх улюбленців прилипає до одягу, коли виймаєте його з пральної машини? Поширена проблема, якщо вдома мешкає пухнастик, проте її можна просто вирішити. Про це пише інформаційний портал uaportal.

Позбутися вовни домашнього вихованця в пральній машині можна кількома способами, які не вимагатимуть багато часу та зусиль.

Корисні поради, пралка. Фото: Youtube

Спосіб №1

Видалити шерсть тварин, що застрягла в барабані пральної машини, допоможе звичайна губка для посуду. Нову губку слід помістити в барабан перед увімкненням машини. Вона збере всю шерсть і позбавить проблеми.

Спосіб №2

Також для видалення вовни домашніх тварин з пральної машини можна налити 120 мл білого оцту в кондиціонер для білизни. Експерти стверджують, що оцтова кислота послаблює вовну, що застрягла в тканинах, і одяг дістається з машинки чистої.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Кіт. Фото: скрін youtube

Спосіб №3

Виручити також можуть кульки для сушіння. Крім своєї прямої функції, вони можуть позбавити від вовни тварин. Для цього їх слід помістити у барабан перед запуском циклу сушіння.

Спосіб №4

Якщо вдома є тварини, то потрібно регулярно чистити пральну машину, тоді проблема з вовною не стоятиме так гостро. Експерти радять часто протирати барабан, а також міняти фільтр "пралки".

Раніше портал Знай повідомляв, зараз же подивіться, де спить ваш кіт: улюблене місце пухнастика допоможе розкрити небезпеки вашого будинку.

Також наш портал інформував, ви не врятуєте свій диван: чому не можна відрізати нігті коту і як це може погіршити здоров'я пухнастика.

Крім того, ми писали, кіт перестане шматувати шпалери та меблі: корисні поради для виховання пухнастика.