Маленькі діти постійно приносять зі школи додому "сюрпризи" у вигляді плям на одязі, зокрема, від клею ПВА. Коли слід застигає, його не так вже й просто вивести.

Плями від клею ПВА з'являються часто, коли дитина робить аплікації в школі, наприклад. Лаятись у цьому випадку точно не варто, а от подбати про одяг обов'язково потрібно, щоб не доводилося викидати. Існує простий, але дуже ефективний спосіб вирішення проблеми.

Школа, фото objectiv

Щоб ефективно видалити пляму від клею, вам знадобиться шматочок простого господарського мила. Саме воно здатне видалити слід на одязі, але при цьому коштує буквально копійки. Мило також можна замінити гелем для миття посуду або пральним порошком.

Для цього потрібно намилити пляму і добре потерти рушником або щіткою. Після того, як обробили пляму засобом, прополощіть одяг у холодній воді та випрайте звичайним способом.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Господарське мило, фото pikabu

При використанні прального порошку його потрібно насипати на пляму і замочити приблизно на дві години. Далі слідує звичайне прання в машинці або вручну. Після такої простої процедури пляма має піти.

Раніше ми писали про те, що несіть оцет і свічку: топові способи "вигнання" мушок, ваші нерви більше не постраждають

Як повідомляв Знай.ua, спосіб працює зі свіжими і навіть старими слідами: як позбутися жирної плями за допомогою крохмалю

Також портал Знай.ua писав, що ваші тату можуть принести горе: які малюнки на тілі прирікають на страждання не лише власника, а й його оточення