Наразі людям доступні всілякі методи боротьби з целюлітом, проте для багатьох вони – тимчасові чи неефективні. Експерти радять почати з харчування, насамперед, адже саме воно здатне допомогти позбутися ненависної апельсинової кірки.

Так, якщо ви рішуче налаштовані позбутися целюліту, почніть з правильного харчування. Зокрема, включіть у раціон лляне насіння. Воне містить жирні кислоти омега-3, які зволожують клітини, що дуже важливо для шкіри. До того ж насіння сприяє виробленню колагену.

Дієта, фото freepik

Крім того, не завадить желатин. У ньому є амінокислоти гліцин та пролін, що сприяють підвищенню пружності шкіри, росту волосся та нігтів, а також захисту імунної системи.

Наступний пункт - ламінарії. Ці водорості багаті на корисні речовини, у тому числі йод, який налагоджує роботу щитовидної залози. А її порушення, своєю чергою, впливають на набір ваги та целюліт.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Морська капуста, фото ideas-center

Ще один борець з целюлітом – це вода. Рекомендується пити якнайбільше, адже вода допомагає вимивати з організму токсини, що ховаються у верхніх шарах шкіри. Через них целюліт помітніший.

І останнє – білий чай. Мало хто знає, але цей напій не дозволяє руйнуватися колагену та еластину, від яких залежить стан шкіри.

Чай. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, будете з морквою всю зиму: найкращий період, щоб зібрати врожай

Раніше ми писали про те, як врятуватися від літньої спеки: топ продуктів та напоїв, які допоможуть

Як повідомляв Знай.ua, зіпсується ще до початку зими: господиням розповіли, де і як не можна зберігати картоплю