Для багатьох вихід із напруженого робочого дня складається з перегляду серіалів захлинаючись і тривалого прийняття ванни.

Немає нічого кращого, ніж розслабитися, занурившись у улюблений серіал та ванну, повну бульбашок. І, можливо, вам захочеться побалувати себе бомбочкою для ванни, щоб створити ідеальний вечір догляду за собою.

Прибирання у ванній кімнаті, фото homeology

Однак, якщо ви просто кидаєте шиплячу кульку радості прямо у ванну, можливо, вам захочеться читати далі. Зважаючи на все, існує особливий метод, який допоможе вам максимально ефективно використовувати бомбочку для ванни, тобто провести першокласний сеанс релаксації.

Але як? Експертка популярного косметичного бренду Lush розповіла, як отримати максимальну користь від шипучої ванни.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Шарлотта Нісбет, глобальний стратег та аналітик Lush, фото: Lush

То ви опускаєте його під воду чи кидаєте у ванну? Це питання, яке, безумовно, поділяє співтовариство краси, як суперечка про курку та яйця. Шарлотта Нісбет, глобальний стратег та аналітик компанії Lush, розповіла, як правильно покласти бомбу у ванну.

Експертам Lush навіть довелося проголосувати у лабораторії, щоб допомогти розібратися у цьому.

В інтерв'ю Daily Star Шарлотта сказала: "Одного разу ми попросили всіх у лабораторії Lush проголосувати за правильний спосіб використання бомбочки для ванни: спочатку тіло або спочатку бомбочка? Звичайно, як і в суперечці про джем і вершки в першому коржику, ніхто не може з цим погодитися (хоча люди, які мають рацію, знають, що в першу чергу тіло, а також (веганські) вершки в першому коржі... Однак найкращий спосіб отримати максимальну віддачу від бомбочки для ванни - це використовувати функцію "Купання" у додатку Lush. Багато наших найбільш продаваних бомб для ванни, такі як Intergalactic, мають відповідні плейлисти, медитації та враження, які були створені для того, щоб ви могли натиснути кнопку "програвати", коли опускаєтеся у ванну."

Бомбочка для ванни Lush, фото: Lush

"Однак наші бульбашкові батончики трохи відрізняються: їх потрібно розфарбувати або потримати під проточною водою, щоб утворилися гори бульбашок, які так подобаються нашим клієнтам. Якщо ви кинете його прямо у ванну, це не надихатиме! Деякі з наших пухирцевих батончиків, такі як Бестселер Sleepy, можна розібрати і використовувати для кількох ванн Хоча дати час розчинитися бомбочці для ванни - найкращий спосіб насолодитися косметикою ручної роботи Ми хотіли знати, чи може температура ванни також мати значення. бомбочки для ванни особливі переваги?

Виявляється, основні інгредієнти, бікарбонат соди та лимонна кислота багато в чому сприяють створенню ідеальної бомбочки для ванни.

Експертка Lush Шарлотта розповіла: "Як правило, рекомендована температура трохи вища за температуру нашого тіла - близько 37°C - але ми всі знаємо, що реальна відповідь - настільки тепла або прохолодна, наскільки вам хочеться! У цьому принадність використання власної ванни - ніхто не може вказувати вам, що робити.Влітку, наприклад, я люблю приймати більш тривалі та прохолодні ванни з освіжаючими та пікантними бомбочками для ванни, такими як Avobath або моїм улюбленим лісовим купанням Lakes. Слухаючи на повторі фольклорний альбом Тейлор Свіфт”.

Коли він потрапляє у воду, в результаті тієї ж реакції, яка викликає підйом торта, саме основні інгредієнти шиплять, виділяючи потужні ефірні олії та створюючи вихор ванни. Якщо вода надто холодна, реакція не буде такою сильною.

Lush нещодавно випустила дуже рожеву колекцію Барбі, що складається з 12 предметів, до якої входять бомби для ванни, бальзами для тіла та навіть мило у формі сумочки.

Нагадаємо про шерсть свійських тварин у пральній машині: 4 простих методи, які допоможуть забути про проблему.

Раніше ми повідомляли, що до або після сніданку стоматологи розповіли, коли краще чистити зуби.