Наліт від кави та чаю на чашках - поширена проблема, яка особливо помітна на білому посуді. Відмити забруднення простим миючим засобом не завжди можливо, але це не означає, що настав час прощатися з посудом. Як відчистити чашки, розповідає портал pixelinform.

Наліт від кави або найбільш помітний на білому посуді, який користується популярністю і є, ймовірно, в кожному будинку. Подібні забруднення сильно в'їдаються в поверхню і просто помити посуд миючим засобом – не дає потрібного ефекту.

Як очистити чашку від нальоту. Фото: скрін youtube

Втім, такі забруднення не є "смертним вироком" для чашок, адже їх можна відчистити простим і доступним кожному засобом - зубною пастою.

Жодних експериментів проводити не потрібно, як і докладати багато зусиль. Зубну пасту слід нанести на поверхню чашки в невеликій кількості м, як слід потерти губкою і змити великою кількістю води.

Популярні новини зараз

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Як очистити чашку від нальоту. Фото: скрін youtube

Цей спосіб має цілу низку переваг. По-перше, дешево і доступно, оскільки зубна паста є в кожному будинку і не потрібно купувати ніяких спеціальних засобів. По-друге, це ефективно та безпечно для посуду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як до блиску відмити плитку без покупної хімії: рецепт із бабусиного блокнота.

Також наш портал інформував, мити фрукти, лікувати вуха і навіть позбавлятися нежитю: про ці властивості перекису водню ви не здогадувалися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, купаються в коханні і вибирають дачу біля моря, тому що знають, як правильно мити підлогу: перевір прикмети і ти.