Деякі продукти можуть знижувати ризик розвитку онкологічних захворювань. Які продукти слід налягати, розповів відомий медик Вільям Лі, який очолює Angiogenesis Foundation-організацію, яка займається пошуком нових підходів до лікування захворювань. Про це пише medicalanswers.
Експерт зазначає, що у 95% онкологія розвивається під впливом зовнішніх факторів, зокрема через нездорове харчування. За його словами, особливо важливо звернути увагу на овочі, а саме помідори, які містять пігмент лікопін, що гальмує процес мутації здорових клітин в організмі.
Вкрай важливо вживати продукти, в яких містяться флавоноїди-рослинні поліфеноли, які є потужними антиоксидантами.
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
Хорошим джерелом флавоноїдів є зелений чай, цитрусові фрукти, горіхи, чорниця, петрушка, соя, капуста та темний шоколад. За словами експерта, саме ці продукти повинні бути присутніми в раціоні і тоді ризик онкології буде набагато нижчим.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, фахівці пояснили, чому подрімати в обід – не найкраща ідея: на довголіття можна не розраховувати.
Також наш портал інформував, у боротьбі зі зморшками не потрібно спати в холодильнику: 3 головні правила, яких потрібно почати дотримуватися вже зараз.
Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, проблеми із травленням, висип та судоми: експерти попередили про небезпечні властивості дині.