Деякі продукти можуть знижувати ризик розвитку онкологічних захворювань. Які продукти слід налягати, розповів відомий медик Вільям Лі, який очолює Angiogenesis Foundation-організацію, яка займається пошуком нових підходів до лікування захворювань. Про це пише medicalanswers.

Експерт зазначає, що у 95% онкологія розвивається під впливом зовнішніх факторів, зокрема через нездорове харчування. За його словами, особливо важливо звернути увагу на овочі, а саме помідори, які містять пігмент лікопін, що гальмує процес мутації здорових клітин в організмі.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Вкрай важливо вживати продукти, в яких містяться флавоноїди-рослинні поліфеноли, які є потужними антиоксидантами.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Хорошим джерелом флавоноїдів є зелений чай, цитрусові фрукти, горіхи, чорниця, петрушка, соя, капуста та темний шоколад. За словами експерта, саме ці продукти повинні бути присутніми в раціоні і тоді ризик онкології буде набагато нижчим.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, фахівці пояснили, чому подрімати в обід – не найкраща ідея: на довголіття можна не розраховувати.

Також наш портал інформував, у боротьбі зі зморшками не потрібно спати в холодильнику: 3 головні правила, яких потрібно почати дотримуватися вже зараз.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, проблеми із травленням, висип та судоми: експерти попередили про небезпечні властивості дині.