Розсіл від огірків може врятувати не лише вранці після бурхливої вечірки, а й допомогти у вирішенні різноманітних побутових завдань. Як саме можна його використати, пише інформаційний портал news24.

Розсіл від огірків може стати в пригоді в кулінарії. Наприклад, він може зробити майонез менш жирним надати йому невеликої пікантності. Для цього слід додати розсіл у майонез у співвідношенні 1:3 і ретельно перемішати. Цей же рецепт можна застосувати до сметани, зробивши її прекрасною заправкою для салатів.

Огірковий розсіл, фото cyrillitsa

Також розсіл можна використовувати, щоб замаринувати шашлик чи рибу. Крім того, як експеримент можна відварити картоплю для салату в розсолі. Досвідчені господині зазначають, що це надасть картоплі пікантних ноток.

Але це ще не все. Огірковий розсіл чудово підійде для миття брудних сковорідок та решітки для гриля. Виливаємо рідину – залишаємо на деяке і легко все відмиваємо.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Сковорода, що пригоріла. Фото: скрін youtube

Деякі рослини, наприклад, гортензія, рододендрон, азалін, потребують кислого середовища в ґрунті. Відповідні умови можна створити просто оббризкавши землю розсолом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, слідів солодкого "злочину" не залишиться: як вивести старі плями від шоколаду – ефективні методи.

Також наш портал інформував, цей лайфгак знадобиться кожній господині: як відіпрати рушники від неприємного запаху.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, спосіб працює зі свіжими і навіть старими слідами: як позбутися жирної плями за допомогою крохмалю.