Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, просування справи Коломойського, вручення йому підозр дійсно збіглися в часі з приїздом в Україну держсекретаря США Ентоні Блінкена, і це не просто так. Тому, сподівається він, це дійсно початок деолігархізації, а не якась гра, яку задумали якісь люди у владі чи біля влади. До того ж, додає експерт, він однаково негативно і скептично ставиться не тільки до Коломойського, але й до інших олігархів.

«Завдяки цим людям ми живемо сьогодні у такій країні. Але я вважаю, що Коломойський – це найгірших олігарх зі всіх, тому що він завжди крав гроші, не вкладав і примножував, а завжди крав. І ми знаємо ці факти, як вони і з труби, з нафти крали, і заводи, які вони крали, ми це все знаємо. Це людина, яка завжди цим займалася», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тому, зазначає експерт, сподіваємося, що найближчим часом обов’язково все заберуть не тільки у Коломойського, але і в інших олігархів, тому що їх в Україні бути не має, якщо ми хочемо для себе гарного майбутнього. І закони, підкреслює він, повинні працювати на людей, а не на тих панів, які заробляють мільярди доларів. Водночас, зауважує експерт, сьогодні ж у нас з’являються інші олігархи, це молоді айтішники, от до них питань взагалі немає, вони нічого не крали.

«Історія все розставить на свої місця. І я впевнений, що шлях України у майбутнє буде правильний, і ніяких олігархів не буде», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як покарати чоловіків, які втекли від війни закордон.

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як розповів, чи справді людина перероджується у наступному житті.