Змусити ванну сяяти від чистоти можна і без використання агресивних хімічних засобів, що пропонуються у магазинах. Досвідчені господині діляться трьома хитрощами видалення застарілого вапняного нальоту. Про це пише pixelinform.

Якою б якісною та дорогою не була ванна, згодом вона втратить свій блискучий вигляд. При експлуатації може з'являтися наліт вапняний, який потрібно періодично видаляти. Для цього можна придбати спеціальні засоби, які продаються в будь-якому магазині або скористатися народними методами.

Як відмити ванну. Фото: скрін youtube

Спосіб №1

Візьміть оцет і нашатирний спирт, а потім змішайте в пропорціях 1 до 1. Суміш, що вийшла, наносимо на забруднену поверхню, а потім змиваємо холодною водою, протираючи губкою.

Спосіб №2

У кожному будинку знайдеться харчова сода та перекис водню. Саме ці два компоненти допоможуть ефективно очистити ванну. Соду насипаємо на проблемну поверхню і заливаємо перекисом. Засобу потрібно дати 30 хвилин, щоб він встиг подіяти.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Як прибрати наліт у ванній. Фото: скрін youtube

Спосіб №3

Кожен із нас хоч колись пробував "Колу". Цей напій, як не дивно, чудово допомагає боротися з нальотом та іржею. Поверхню обробляємо напоєм, залишаємо на 30 хвилин, змиваємо та насолоджуємось результатом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, секрет від досвідчених господинь: навіщо заморожувати соду та миючий засіб для посуду.

Також наш портал інформував, слідів солодкого "злочину" не залишиться: як вивести старі плями від шоколаду – ефективні методи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, спосіб працює зі свіжими і навіть старими слідами: як позбутися жирної плями за допомогою крохмалю.