Неприємний запах із ротової порожнини — це серйозна проблема, особливо якщо вона виникає після вживання деяких продуктів.

Цибуля, часник є тими "добавками", які кожен із нас із задоволенням додає до борщу, зі сметаною, чорним хлібом, салом. Але потім часто треба розмовляти з людьми. І їм може бути некомфортно. Через це і існує кілька дієвих порад, які мають допомогти.

Цибуля. Фото: скрін youtube

Для цього нам допоможуть цитрусові – грейпфрут, лимон, апельсин. Це неймовірно "зручні" природні засоби, якщо існує проблема неприємного аромату будь-де. А все через високий рівень кислотності. Беріть шматочок цитрусового, на ваш смак, ретельно його пережуйте, промийте рот соком (60-120 секунд) і все.

Якщо цитрусових під рукою немає, завжди допоможе петрушка, у складі якої міститься хлорофіл. Він допомагає боротися із різкими запахами. Після вживання цибулі потрібно ретельно пережувати кілька гілочок свіжої петрушки.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Неприємний запах з рота, скріншот: Youtube

І ще один спосіб, уже не такий простий і дешевий, як попередні два, але також дієвий.

Вам знадобиться йогурт, бактерії в якому теж допомагають усунути ті сполуки, які викликають неприємний запах. Тому ваш рот завжди буде чистим і свіжим після того, як ви вип'єте цей молочний продукт.

Нагадаємо, чи не вистачає грошей на кондиціонер для білизни? Спробуйте прати з каштанами, як це роблять німкені

Як повідомляв "Знай.ua", радість рецепторам, мозку - деградація: експерти назвали їжу, яка знижує інтелектуальні здібності

Знай.ua писав, 3 рецепти молодості, про які повинен знати кожен: як запобігти старінню шкіри в зоні шиї та декольте