Одні не вірять прикметам, інші надають їм великого значення. Втім, це справа кожного, але в народі кажуть, що не можна викидати хлібні крихти, які часто залишаються після прийому їжі на столі.

Найчастіше господині одразу ж намагаються позбутися хлібних крихт, щоб вони не псували охайний вигляд або щоб уникнути появи тарганів, але в народі вірять, що так робити не варто.

Хліб. Фото: скрін youtube

У народній мудрості сказано, що попадання крихт у відро може призвести до того, що сім'я зіткнеться з бідністю. Ймовірно, прикмета з'явилася недарма, адже саме хліб вважається символом добробуту.

Це означає, коли людина викидає хлібні крихти у відро для сміття, вона буквально прощається від вдачі і власних успіхів. Втім, не можна зневажливо ставитися до хліба, бо це може спричинити закриття грошового каналу. У народі також вірять, що з цієї причини можуть виникнути проблеми зі здоров'ям та в особистому житті.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Бідність, фото: zik.ua

Щоб уникнути всіх цих проблем, слід не викидати хліб, а погодувати крихтами птахів або просто обережно висипати на вулиці. Так ви й лиха не привернете, і добру справу зробите.

Раніше ми писали про те, чому не варто сушити волосся у ванній кімнаті: причини, про які багато хто не підозрює

Як повідомляв Знай.ua, що роблять досвідчені господині, щоб підтримувати чистоту в холодильнику: маленькі секрети для полиць

Також портал Знай.ua писав, чому краще не вставати вночі в туалет - чим це обернеться для вашого здоров'я і що кажуть народні прикмети