Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які стежать за чистотою свого тіла та особистою гігієною, є дуже корисна інформація. Виявляється, існує спосіб, який допоможе очистити руки від їдкого та неприємного запаху риби.

Так, звичайна зубна паста може використовуватися не тільки для видалення вони в пральній машині, але і з рук, до яких після приготування страв з рибою або часником "чіпляється" неприємний та стійкий запах.

Один із українських блогерів, який часто ділиться побутовими лайфхаками, пояснив, що миття рук із милом не завжди дозволяє вирішити проблему: часом запах настільки стійкий, що зберігається навіть після кількох гігієнічних процедур.

Очищення риби, скріншот: YouTube

А от якщо спочатку протерти долоні зубною пастою, а потім змити її і тільки після цього приступити до використання мила, то неприємний запах не залишиться.

Популярні новини зараз

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Брудний посуд. Фото: скрін youtube

Як прибрати запах риби з посуду

Прибрати запах риби зі сковороди, кухонного приладдя, каструлі та іншого посуду допоможе оцтовий розчин. Розчиніть 100 мл звичайного столового оцту на 1 л гарячої води. У цей розчин покладіть посуд із рибним запахом і залиште на 15 хвилин. Потім промийте посуд із миючим засобом.

Очищення риби, скріншот: YouTube

Як прибрати запах риби з обробної дошки

Вивести запах риби з обробної дошки допоможе лимонний сік. Добре потріть половину лимона дошку і потім промийте гарячою водою. Натерти дошку лимоном можна і до обробітку риби - тоді дерево не вбере запах.

Вивести з дошки старий запах риби можна використаною чайною заваркою або гірчичним порошком. Посипте ці речовини на дошку, залиште на 10 хвилин|мінути| і промийте дошку.

Холодильник / фото: Pixabay

Чим вивести запах риби з холодильника

Щоб прибрати запах риби з холодильника, відключіть його від електроживлення та витягніть усі продукти. Потім протріть стінки, полиці та дверцята холодильника содовим розчином: 4 столові ложки на 1 л теплої води. Залишіть на 30 хвилин і вимийте холодильник чистою теплою водою.

Нагадаємо, як захистити очі від літніх інфекцій: офтальмолог порадив дієві способи.

Раніше повідомлялося, дві сторони медалі: стало відомо про шкідливі властивості корисної каші, яку їдять усі.

Також, комарі більше не проблема: як зняти свербіж без аптечних засобів.