Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які знають, що почуваються комфортно на кухні, є дуже цікава та навіть корисна інформація. За вікном серпень - а це означає, що на особистому городі чи навіть на алеї біля міського будинку бабусі мають "зелень".

На цей раз пропонуємо розібратися, чи можна в принципі подарувати "друге життя" кропу, якщо він трохи "схуд". Кріп часто використовують для соусів, салатів та інших страв, але й для декорування, що робить їжу ще апетитнішою. Однак часом пучок кропу може "вішати голову", бо в'яне.

Як вирішити цю проблему, розповів один із українських блогерів-дачників, який часто ділиться цікавими лайфхаками у соціальних мережах.

Кріп, кадр з відео

У такому разі не потрібно хвилюватися, бо зелень ще можна врятувати. Вдайтеся до простого лайфхака, який додасть свіжості кропу за лічені хвилини.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

Щоб повернути свіжість зелені, вам знадобиться лише окріп. Дійте так:

1. Стебла кропу слід підрізати на 5-7 мм.

2. Налийте на дно склянки води, що трохи закипіла, і залиште зелень в ємності на пару хвилин. Якщо кріп сильно повів, потрібно буде більше часу.

3. Після цього промийте зелень у крижаній воді. Мочити потрібно не лише стебла, а й гілочки, тобто весь пучок. Такий контрастний душ поверне свіжість кропу без особливих зусиль.

Нагадаємо, як захистити очі від літніх інфекцій: офтальмолог порадив дієві способи.

Раніше повідомлялося, дві сторони медалі: стало відомо про шкідливі властивості корисної каші, яку їдять усі.

Також, комарі більше не проблема: як зняти свербіж без аптечних засобів.