Жінка вирішила зробити перманентний макіяж, але після процедури у неї виникли серйозні проблеми зі здоров'ям. Вона звернулася до окуліста, який діагностував у неї хімічний опік рогівки обох очей і синдром сухого ока. Жінка подала позов на майстра, який проводив процедуру, вимагала компенсацію у 30 тисяч гривень.

Процедура відбулася 21 березня 2022 року, і під час макіяжу жінка відчула різке печіння в очах, про що негайно повідомила майстру. Їй порадили промити очі водою, але це лише посилило дискомфорт, внаслідок чого вона вирішила зупинити процедуру.

Салон краси, фото: скріншот з відео

Ніхто не уточнив перед процедурою, чи є у неї алергія або медичні протипоказання. Після цього вона відчула значні проблеми: набряки, червоніння очей, головні болі та сльозотечу. Лікарі призначили їй ліки на рік, а вартість перших препаратів склала 2001 гривню.

Майстерка стверджувала, що використовувані матеріали сертифіковані і не можуть викликати опіки, оскільки не містять небезпечних речовин. Вона також зазначила, що клінічні дослідження для підтвердження діагнозу не проводилися.

Популярні новини зараз

Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ

Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен

Нові правила роздягнуть водіїв до нитки

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Показати ще

Салон краси

Суд частково задовольнив позов. З майстра стягнуть 2001 гривню за медикаменти та 10000 гривень моральної шкоди, оскільки не було доведено, що вона не винна в заподіянні шкоди здоров'ю жінки. Інші витрати, пов'язані з лікуванням, визнані не підтвердженими.

Нагадаємо, 38-річна жінка переїхала жити до будинку для літніх людей: знайшла серед пенсіонерів "своїх"

Раніше ми писали про те, що холодна кава у спекотні дні: чи безпечна для здоров'я літня варіація улюбленого напою

Вам буде цікаво дізнатися українців вже два роки не переселяють із "коробок" у будинки: "А вам би подобалося жити в залізяках?"