Якщо ви звикли спати в боксерах або плавках, можливо, настав час переглянути свої звички. Виявляється, сон в одязі, особливо в спідній білизні, може не найкращим чином впливати на здоров'я.

Напевно, ви чули про різні рекомендації з приводу сну – як довго потрібно спати, в якій позі найкраще, що варто робити перед сном. Але чи думали ви про те, що вибір одягу для сну теж важливий?

Доктор Брайан Стейкснер з Інституту чоловічого здоров'я вважає, що чоловіки, які сплять у трусах чи боксерах, можуть знизити свої шанси на зачаття.

Справа в тому, що тісна білизна може перегрівати органи, що негативно позначається на якості сперми. А якщо шкіра в цих місцях натретиться або буде подразнена, то ризик інфекцій зростає, адже бактерії люблять тепло та вологість.

Сплячий чоловік з котом / фото: Pinterest

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

То що робити?

Один із найпростіших та найефективніших способів – спати без одягу. Це не лише зручно, а й корисно. Сон у оголеному вигляді дозволяє шкірі дихати, що знижує ризик зростання бактерій. Також це допомагає підтримувати оптимальну температуру тіла, запобігаючи перегріву.

На думку фахівців, сон голяка може покращити загальне самопочуття, підвищити якість сну, а також зміцнити відносини з партнером. Збереження прохолоди вночі – це простий спосіб краще виспатися, і якщо ти любиш укутуватись у теплу ковдру, то відсутність одягу допоможе збалансувати температуру.

Отже, якщо сон у оголеному вигляді може допомогти вам краще виспатися і почувати себе краще, то чому б не спробувати?

А ми нагадуємо, товщина рук розповість про стан хребта: вчені виявили новий маркер здоров'я

Раніше стало відомо про те, що наскільки далеко може зайти ШІ, щоб навчитися жартувати краще за нас: комікеса провела експеримент

Вам буде цікаво дізнатися, хірурги дістали величезного вугра з 31-річного "пустуна": хлопець хотів гострих відчуттів