Алюмінієва фольга може значно полегшити життя на кухні, допомагаючи не тільки зберігати їжу свіжою, а й прискорюючи процес розморожування морозильних камер. Незалежно від типу морозильника, з часом на полицях накопичується лід, що створює труднощі при доступі до продуктів.

Лайфгаки з фольгою. Фото: скрін youtube

Цей простий трюк полягає в використанні алюмінієвої фольги для запобігання утворенню льоду. Якщо лід уже з’явився, достатньо повністю розморозити морозильник, а потім застелити його внутрішню частину фольгою. Викладіть її на стінки, полички та дно камери, а потім поверніть продукти назад.

Фольга діятиме як бар’єр, не дозволяючи льоду утворюватися надалі, що позбавить вас від частих розморожувань. Такий самий метод можна застосовувати і для висувних ящиків морозильника – фольга допоможе підтримувати їх чистими, адже при прибиранні її просто можна замінити на нову.

Трюк із фольгою. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Загалом, це економний і простий спосіб уникнути неприємних клопотів з обмерзанням морозильника, забезпечуючи легке та зручне користування технікою.

Нагадаємо, лайфгак з TikTok, який захищає одяг від тональника: варто спробувати це з улюбленим худі

Раніше ми писали про те, що вранці чи ввечері? Медики відповіли, коли дня жінкам потрібно братися за голову

Крім того, Знай.ua повідомляв, так роблять в елітних ресторанах: лайфгак по "видаленню" різкого запаху риби та часнику з рук