У раціоні практично кожного українця є сало, це один із найбажаніших продуктів на столі.
Щоб він залишався смачним та придатним для вживання, його потрібно правильно зберігати.
Кулінари заморожують сало в сирому та засоленому вигляді, проте другий варіант вважається кращим. Крім того, продукт рекомендується загортати в пакет перед заморожуванням. Солю слід обробити кожну сторону сала, адже саме завдяки цьому псування можна уникнути.
Термін зберігання сала в морозилці не такий і великий, як багато хто думає. Так, сире може залишатись у холоді близько двох місяців, а копчене сало не більше 3 місяців. Якщо перевищити цей термін, продукт може втратити свої смакові якості та структуру.
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Ще один головний момент – засолювання сала. Оброблений сіллю шматок сала потрібно помістити в ємність і накрити кришкою. Продукт слід залишити в такому вигляді за кімнатної температури не більше ніж на добу, а потім перемістити в холодильник на 3-7 днів.
Також важливо враховувати, що великі шматочки довше просочуються сіллю, тому їм потрібно більше часу.
Нагадаємо, що важливо не тільки правильно закрутити , але і поставити: де потрібно зберігати консервацію, щоб вона не зіпсувалась.
Раніше ми повідомляли, що найкраща консервація для огірків , які перезріли: рецепт найсмачнішої ікри у вашому житті.
Також стало відомо, що більше ніколи не купуватимете в магазині: приготуйте вишуканий вершковий сир із несподіваного інгредієнта.