Чай є дуже популярним напоєм, який ми вживаємо у будь-який час доби – вранці, вдень та ввечері. Зараз більшість людей віддає перевагу ароматизованим варіантам з різними спеціями, але любителі натурального чаю теж є.
Традиційно чай п'ють із цукром, тому не вкладається в голові, чому в деяких країнах світу до нього додають сіль. Однак саме так і роблять ченці в Тибеті, і не дарма, адже це дуже корисно.
Чому в чай додають сіль
Сіль зазвичай використовується в кулінарії як спеція, хоча деякі дотримуються правил лікарів і зовсім від неї відмовляються, найчастіше через певні захворювання. Але безпечна добова норма споживання солі існує – 5 грамів, як довели у ВООЗ.
Вона надає стравам інтенсивного смаку, так само як і чаю. Спробувати напій із додаванням солі однозначно варто. Більш того, ця спеція здатна легко вгамувати людську спрагу, запобігти зневодненню.
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня
Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
З корисних властивостей чаю із сіллю також виділяють: розслаблення та відновлення сил після інтенсивних фізичних навантажень.
Саме вранці такий чай сприятливо вплине на організм.
Раніше ми писали про те, як підключити Wi-Fi роутер від павербанку та бути з інтернетом без світла: дві інструкції
Як повідомляв Знай.ua, Кролик не любить зайвого галасу: що категорично не можна дарувати коханим і близьким у 2023 році.
Також портал Знай.ua писав, втома, набір зайвої ваги, депресія, безсоння: лікар назвала симптоми нестачі гормонів щитовидної залози