Кава є дуже популярним бадьорим напоєм у багатьох країнах, але всі п'ють його по-різному - з молоком, вершками, корицею і так далі. Тільки одиниці готові на експерименти, але повірте, вони того варті.

Кулінарні хитрощі вражають своєю різноманітністю. Завдяки добавкам кава повністю розкриє свій смак та аромат. Деякі поєднання можуть здатися дивними, але спробувати потрібно однозначно.

Кава з молоком, фото milkalliance

Цитруси

Цедра чудово поєднується з кавою, а в закладах гостям можуть запропонувати цей гарячий напій разом із апельсиновим соком. Назви різні: бамбл-кава, джміль. Цитрус надасть цікавого смакового відтінку, так що сміливо куштуйте - на стандартну порцію кави йде половина чайної ложки цедри, яку краще відфільтрувати після заварювання в турці.

Червоний перець

Ступінь гостроти залежить від того, скільки перцю ви додасте до кави. Для приготування такого пікантного напою потрібно подрібнити кілька горошин, а потім змішати з гарячою кавою в турці.

Популярні новини зараз

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Червоний перець, фото lavka-pripravka

Часник

Це дивне поєднання, але навіть на нього знайдуться любителі. Завдяки часнику кава матиме більш інтенсивний смак. Слід почистити невеликий зубчик часнику, розрізати навпіл, але не подрібнювати, і кинути в турку разом з кавою.

Мед

Каву з медом теж куштували небагато, хоча варто було б. Напій буде з відтінком карамелі. Але пам'ятайте, занадто гаряча температура та мед - несумісні, тому що вся користь продукту зникне.

Мед, фото з вільних джерел

Нагадаємо, 5 саморобних засобів для чищення килимів, які можуть усунути будь-який бруд

Раніше ми писали, експерти назвали продукти, які небезпечно розігрівати повторно: бактерії не сплять