Спагеті їдять практично в кожному домі, адже вони прості в приготуванні та відмінно поєднують з будь-яким м'ясом, рибою та овочами. Однак багато господинь припускаються поширеної помилки, розламуючи їх перед варінням. Цього робити не можна.
В Італії дуже трепетно ставляться до приготування спагеті і дотримуються спеціальної техніки, яку не можна порушувати. Відповідно до неї, розламувати чи різати макаронні видання – груба помилка.
Потрібно позбавитися цієї шкідливої звички. І не лише тому, що в Італії це забороняється робити. Коли ви порушуєте структуру макаронних виробів, ви також створюєте дисбаланс смаку та текстури приготовленої страви.
Якщо розламати спагеті перед тим, як кинути в киплячу воду, вони змінить свою насиченість. Більш того, таким чином може вийти одна частина переварена або паста іншої форми та розміру.
Ваш спосіб приготування також безпосередньо вплине на процес споживання, адже довгу пасту легше намотувати на вилку.
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Однак є різновид довгого тіста Зіті, призначеного саме для нарізування. Це тип гладкої пасти розміром близько 25 см, яка традиційно використовується в італійських рецептах, таких як тимбалес, омлети чи паста з приправами.
Раніше ми писали про те, як вчинити, якщо квашена капуста прокисла: ознаки псування і спосіб, щоб прибрати сильну кислоту
Як повідомляв Знай.ua, корисна не тільки в побуті та кулінарії, але ще в питаннях краси: як можна застосовувати харчову соду
Також портал Знай.ua писав, як швидко очистити картоплю в мундирі за секунду