Спагеті їдять практично в кожному домі, адже вони прості в приготуванні та відмінно поєднують з будь-яким м'ясом, рибою та овочами. Однак багато господинь припускаються поширеної помилки, розламуючи їх перед варінням. Цього робити не можна.
В Італії дуже трепетно ставляться до приготування спагеті і дотримуються спеціальної техніки, яку не можна порушувати. Відповідно до неї, розламувати чи різати макаронні видання – груба помилка.
Потрібно позбавитися цієї шкідливої звички. І не лише тому, що в Італії це забороняється робити. Коли ви порушуєте структуру макаронних виробів, ви також створюєте дисбаланс смаку та текстури приготовленої страви.
Якщо розламати спагеті перед тим, як кинути в киплячу воду, вони змінить свою насиченість. Більш того, таким чином може вийти одна частина переварена або паста іншої форми та розміру.
Ваш спосіб приготування також безпосередньо вплине на процес споживання, адже довгу пасту легше намотувати на вилку.
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Однак є різновид довгого тіста Зіті, призначеного саме для нарізування. Це тип гладкої пасти розміром близько 25 см, яка традиційно використовується в італійських рецептах, таких як тимбалес, омлети чи паста з приправами.
Раніше ми писали про те, як вчинити, якщо квашена капуста прокисла: ознаки псування і спосіб, щоб прибрати сильну кислоту
Як повідомляв Знай.ua, корисна не тільки в побуті та кулінарії, але ще в питаннях краси: як можна застосовувати харчову соду
Також портал Знай.ua писав, як швидко очистити картоплю в мундирі за секунду