Спагеті їдять практично в кожному домі, адже вони прості в приготуванні та відмінно поєднують з будь-яким м'ясом, рибою та овочами. Однак багато господинь припускаються поширеної помилки, розламуючи їх перед варінням. Цього робити не можна.
В Італії дуже трепетно ставляться до приготування спагеті і дотримуються спеціальної техніки, яку не можна порушувати. Відповідно до неї, розламувати чи різати макаронні видання – груба помилка.
Потрібно позбавитися цієї шкідливої звички. І не лише тому, що в Італії це забороняється робити. Коли ви порушуєте структуру макаронних виробів, ви також створюєте дисбаланс смаку та текстури приготовленої страви.
Якщо розламати спагеті перед тим, як кинути в киплячу воду, вони змінить свою насиченість. Більш того, таким чином може вийти одна частина переварена або паста іншої форми та розміру.
Ваш спосіб приготування також безпосередньо вплине на процес споживання, адже довгу пасту легше намотувати на вилку.
Будинки промерзнуть за півтора дня: хто виживе без опаленння, коли зима вдарить на повну
Зима скує Україну: синоптики попереджають про рекордні морози та сніговий колапс
Гороскоп на сьогодні 17 жовтня: порядок тельців, спілкування левів та усамітнення скорпіонів
Пенсіонерам заборонили отримувати зарплату та пенсію одночасно: перевірте, чи це не торкнеться вас
Однак є різновид довгого тіста Зіті, призначеного саме для нарізування. Це тип гладкої пасти розміром близько 25 см, яка традиційно використовується в італійських рецептах, таких як тимбалес, омлети чи паста з приправами.
Раніше ми писали про те, як вчинити, якщо квашена капуста прокисла: ознаки псування і спосіб, щоб прибрати сильну кислоту
Як повідомляв Знай.ua, корисна не тільки в побуті та кулінарії, але ще в питаннях краси: як можна застосовувати харчову соду
Також портал Знай.ua писав, як швидко очистити картоплю в мундирі за секунду