Багато хто дуже недооцінює кускус, і дуже дарма, адже ця крупа дуже дієтична та універсальна у приготуванні. А в умовах, в яких опинилися українці – із регулярними відключеннями світла, це дуже зручно.
Кускус не такий дорогий, його середня ціна від 90 до 110 гривень за кілограм, але вона добре розварюється, тож економна. Готується вона всього за пару хвилин і на гарнір до різних овочів, м'яса.
Кускус можна зварити або запарити окропом у співвідношенні 1:2 або 1:1. Все досить просто, а головне – промивати заздалегідь не потрібно. Для варіння досить просто закип'ятити воду, всипати крупу, додати спеції та варити до готовності. А щоб запарити, потрібно залити крупу окропом і залишити під кришкою.
Також можна зробити солодкий кускус на молоці та з цукром. До такої каші відмінно підійдуть фрукти, горіхи чи родзинки. А ось кускус у солоному вигляді більш універсальний, тому що виступає як гарнір до різних страв.
"Динамо" розгромлено Кіпром: "Пафос" не просто виграв, кияни перетворилися на циркачів, яких висміюють
ТЦК розпочало цілодобове полювання на чоловіків: нові місця "засідок"
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
В Україні посилять мобілізацію чоловіків віком від 50 років – названі умови
Кускус добре поєднується з овочевим асорті, засмажкою з моркви та цибулі, різними травами, в'яленими помідорами та багатьма іншими продуктами. Можна виявити фантазію, адже таку крупу дуже важко зіпсувати.
Раніше ми писали про те, що правило "не їсти після 18:00" скасовується? Чому не варто лягати спати з почуттям голоду
Як повідомляв Знай.ua, як не допустити зневоднення, якщо ви не дуже любите звичайну воду: вихід є завжди
Також портал Знай.ua писав, яких правил у догляді за волоссям потрібно дотримуватися взимку: щоб потім не витрачатися на відновлення