Хоча пельмені приготувати дуже просто, важливо ще й вміти зварити цю страву правильно, щоб сповна насолодитися їхнім смаком.

Досвідчені кухарі поділилися своїми секретами, розповівши, який секретний інгредієнт вони додають у воду при варінні пельменів. І саме ця хитрість робить цю страву неймовірно смачною. То ж спробуйте зварити пельмені наступного разу по новому рецепту.

Перед приготуванням завчасно дістаньте пельмені з морозилки, щоб вони адаптувалися до тепла, але водночас не розморозилися повністю.

Смажені пельмені, фото: Знай.ua

Поставте на вогонь каструлю чистої води. Коли вона закипить, зменште вогонь і засипте пельмені. Доведіть пельмені до кипіння, перемішайте їх. А коли вони випливуть на поверхню, повільно влийте в каструлю одну склянку холодної води.

Популярні новини зараз

Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх

Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними

З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

Після цього продовжуйте варити пельмені, доки вода в каструлі не закипить вдруге. І через кілька хвилин пельмені будуть повністю готові.

Як пояснюють кухарі, додавання холодної води в пельмені в середині варіння дозволить краще проваритись начинці та тісту. Крім того, завдяки такому способу вдасться повністю розкрити всі смакові якості страви. То ж достатньо влити лише одну склянку холодної води в каструлю, щоб страва вийшла більш апетитною.

Заморожені пельмені

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль