У той час як деякі продукти здатні зміцнювати імунітет людини і в цілому позитивно впливати на організм, є ті, що згубно впливають на тіло. Так, фахівці назвали продукти, які потрібно дуже акуратно споживати, адже вони сприяють руйнуванню суглобів. Про це пише woman24.

Експерти провели дослідження, результати яких показали, що споживання солі у великих обсягах загрожує низкою проблем зі здоров'ям, зокрема із суглобами.

Сіль. Фото: скріншот youtube

У чистому вигляді з'їсти багато солі дуже складно, але небезпека криється саме в продуктах, які містять багато цієї кристалічної речовини. Активне споживання такої продукції призводить до крихкості та ламкості суглобів, провокуючи серйозні хронічні захворювання.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Показати ще

Фахівці наголошують, що краще не зловживати такими продуктами як чіпси, ковбаси, соуси та кетчупи, консерви та соління, сосиски, копченості, крекери. Це далеко не повний перелік їжі, активне споживання якої протягом багатьох років може призвести до непоправних наслідків з організмом.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, що вчені розповіли, кому категорично не рекомендується пити зелений чай: ризики можуть коштувати життя.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, ми писали, якщо взимку волосся випадає зі швидкістю світла, а нігті - ламаються, наче крейда: засіб, який вирішить проблеми.