Всі види м'яса сильно відрізняються один від одного за смаковими якостями, жирністю і, звісно, поживним складом. Лікарі-дієтологи визначили, яке м'ясо сприятливо впливає на чоловічу силу та здоров'я.

М'ясо - джерело білка, який має тваринне походження, а отже містить набір незамінних амінокислот. Найкориснішим видом цього продукту для чоловіків є яловичина.

М'ясо, фото wday

Дієтологи пояснюють це тим, що в яловичині менше калорій, але за вмістом корисних речовин вона не поступається іншому м'ясу. Чоловічій статі найкраще обирати молоде м'ясо - телятину, тому що в ній багато цинку, калію, заліза, а також вітамінів РР, В, Е.

А ось надмірне вживання свинини погано вплине на здоров'я, оскільки вона досить жирна. Чоловікам варто уникати холестерину та ліпідів.

М'ясо, фото korrespondent

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Баранина хороша тим, що має низький вміст холестерину, тому м'ясо корисне для серцево-судинної системи. Крім того, випасають худобу на чистих пасовищах, тому таке м'ясо вважається найкращим з погляду екологічності.

Найбюджетнішою, але не менш корисною є курятина. У ній достатньо білка, але мало калорій. Найчастіше її обирають спортсмени, щоб набрати масу.

Куряче філе, фото cookpad

Нагадаємо, дивне поєднання, але результат вражаючий: навіщо при приготуванні м'яса додавати бананову шкірку

Раніше ми писали про те, як усунути неприємний запах з раковини: "бабусині" методи, які все вирішать

Як повідомляв Знай.ua, чому ранковий чай стає некорисним