До підготовки ділянки варто приступати заздалегідь, завдяки чому можна буде отримати відмінний урожай.

Щоб весна не принесла неочікуваного розчарування своїм садом, слід попіклуватися про нього ще холодної пори року. Так досвідчені городники радять виконувати певні речі, починаючи з лютого.

Зимовий сад. Фото: Youtube

Захист від гризунів

Боротьба з гризунами не має закінчуватися восени, адже взимку шкідники з'їдають усі свої запаси. У лютому вони просто не мають іншого вибору, тому вони починають гризти кору на деревах. У цей період варто подумати про захист дерев. Найпростіше використовувати дьоготь, він відлякує гризунів і довго зберігає свої властивості. Можна також обернути мішковиною чи тканиною. Їх можна змочити у розчині з дьогтю, підвищуючи ефективність. Також можна прив'язати до стовбура пижму та полин.

Знезараження грунту

У цей період рідко займаються боротьбою зі шкідниками, а дарма, фахівці рекомендують виконувати обробку біопрепаратами, які дозволять досягти гарного ефекту. Щоб підвищити ефективність обробки, можна використовувати фунгіциди, вони також довели свою ефективність.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Препарати, які рекомендують використовувати "Антихрущ", "Фундазм", "Ггарт", "Віоліс", "АТО Жук", "Цілитель", "Тросейт", "Гудвін" та "Авангард".

Очищення від муміфікованих плодів

Муміфіковані плоди. Фото: Youtube

Є основне правило: залишати плоди на кронах дерев неприпустимо. Муміфіковані плоди можуть спричинити зараження грибковими захворюваннями. У лютому необхідно уважно оглянути крони дерев та видалити всі плоди, що залишилися на гілках.

Нагадаємо, ми писали, яким є порятунок від надмірної сухості у квартирі: три ефективні поради для налагодження комфортного мікроклімату.

Як повідомляв "Знай.ua" продукт, який може знизити на 70% поганий холестерин: діє як ліки

Також "Знай.ua" інформував, 5 найшвидших способів приготувати буряк - не втратить колір і вийде смачним.