Хоча посмажити картоплю дуже просто, інколи це потрібно зробити у короткі терміни. Проте, існує цікавий лайфхак, завдяки якому вам вдасться втамувати апетит дуже швидко, а заодно зекономити час.
І не думайте, що для швидкого просмажування картоплі потрібно лише збільшити вогонь. У цьому випадку ви хіба що спалите страву, а всередині картопля залишиться сирою. Тут треба діяти зовсім по-іншому.
Досвідчені кухарі розповіли цікавий трюк, з яким час приготування картоплі можна скоротити вдвічі. Водночас ви отримаєте апетитні скибочки з хрусткою скоринкою. Завдяки одній маленькій кулінарній хитрості, смаженою картопелькою можна буде поласувати вже за лічені хвилини.
Отже, що потрібно зробити! Перед тим як викласти нарізану картоплю на розігріту з олією сковорідку, картоплю слід замочити у дуже гарячій воді — приблизно на 3-5 хв. Далі воду зливають, а картоплю відправляють на сковороду.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Після такої підготовки картоплю смажать як зазвичай ви це робите. Кухарі пояснюють, що завдяки замочуванню овочів в окропі перед смаженням весь процес обсмажування займе всього кілька хвилин. Тому не варто відходити від сковорідки надовго.
Крім того, завдяки цьому способу вам вдасться не лише швидко приготувати страву, а й вивести з неї зайвий крохмаль, завдяки чому смажені скибочки будуть ще більш хрусткими.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль