У супермаркетах сир продається вже в упаковці, але зазвичай довго не лежить і його розкуповують. А ось вдома його потрібно зберігати відповідним способом, щоб раніше він не зіпсувався.
Визначити, чи придатний сир до вживання дуже просто. Потрібно оцінити його за зовнішніми ознаками – якщо є затвердіння та наліт, його краще викинути, а також за запахом. Щоб запобігти цьому і зберегти якомога довше, скористайтеся простими порадами.
Для початку змініть упаковку, викиньте харчову плівку та загорніть сир у пергаментний папір та перемістіть у герметичний контейнер.
Цукор
У той же контейнер закиньте два кубики цукру, це добре вплине на зберігання сиру, і далі приберіть у холодильник. Якщо цукор розтане, просто заміни його на нові кубики.
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Олія
Потрібно змастити поверхню сиру оливковою або іншою олією, перш ніж прибирати її в холодильник. Це буде трохи жирно, але продукт простоїть довше і запобігатиме розвитку цвілі.
Де зберігати сир
Найкраще місце для сиру – це відсік для овочів. Він також не повинен близько лежати до задньої стінки холодильника, інакше замерзне.
Нагадаємо, як приготувати мандариновий настій для зміцнення нігтів: рецепт і поради щодо застосування
Раніше ми писали про те, як посилити ефект і отримати максимум користі від тканинних масок: багато хто втрачає один важливий крок
Як повідомляв Знай.ua, їм там не місце: які продукти не можна зберігати в холодильнику - тільки швидше зіпсуються