Українцям назвали головні помилки при зберіганні молока у холодильнику. Саме припущення цих помилок може спричинити швидке псування молочних продуктів.
Про головні помилки розповіла експерт з безпеки харчових продуктів Тереза Кін, повідомляє "Metro".
Виявилося, що поміщати пляшку з молоком у дверцята холодильника – помилка. Найкраще його зберігати на полиці. Тереза Кін пояснила, що продукти, що зберігаються на полицях, краще охолоджуються, тому довше залишатимуться свіжими. Особливо це важливо, якщо ваш холодильник загалом недостатньо потужно охолоджує.
Зберігати молоко в дверцятах нормально, але за умови, що холодильник підтримує правильну температуру між 0 і 5 градусами Цельсія.
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
Українцям складно влаштуватися у Німеччині: люди масово втрачають роботу
В українських містах можуть оголосити евакуацію людей: до чого готуватися
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
[quote author=""]"Завжди перевіряйте, наскільки холодне ваше молоко. Упаковка повинна бути занадто холодною, щоб тримати її в руках. Купуйте тільки таку кількість молока, яку зможете досить швидко витратити. Краще купувати його часто, але потроху", - сказала експерт.
Також Тереза Кін зазначила, що при зберіганні продуктів дуже важливо не допустити перехресного забруднення. Тому важливо запобігти змішуванню сирих та готових до вживання продуктів.
Сирі продукти, такі як м'ясо та риба, потрібно зберігати внизу холодильника у закритих контейнерах, щоб уникнути біологічного забруднення. Сирі овочі, які недостатньо добре очищені від ґрунту, необхідно вимити, висушити і теж тримати в закритому контейнері, причому вище за сире м'ясо і рибу. Вона зазначила, що зберігання продуктів у контейнерах продовжує їхній термін придатності.
Нагадаємо, чому "не доїдати" при дієті неправильно - найкращі поради експертів, щоб скинути вагу.
Раніше ми повідомляли, що робити, якщо смажена цибуля завжди підгоряє на сковороді: найкращий метод, який все виправить.