У світі існують сотні і тисячі різноманітних продуктів, частину з яких ми вживаємо щодня, інші — рідше, проте ми вважаємо їх дуже корисними і беремо їх "до уваги".
Наприклад, авокадо – незамінний інгредієнт для людей, які прагнуть здорового харчування, який використовується в салатах, з ним готують тости та інші смачні страви. Але чи такий корисний цей продукт, як ми вважаємо? Про це вирішила поговорити гравлікар однієї із приватних клінік Києва Наталія Сливка у соціальній мережі Facebook.
Популярність авокадо бере свій початок із 1997 року, коли президент США Білл Клінтон дозволив експортувати авокадо з Мексики. Цей продукт, хоч і досить калорійний, несе у собі багато необхідного нашому організму, включаючи "корисні" жири та мінерали. Проте не всі звертали увагу на негативні аспекти авокадо.
Авокадо є фруктом, що стимулює газоутворення. Тому у хворих зі здуттям живота, синдромом подразненого кишечника та надмірного бактеріального росту, вживання авокадо може спричинити неприємні наслідки, посилюючи больові симптоми.
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
Щоб уникнути таких проблем, рекомендується з'їсти всього 30 грамів авокадо за один раз, що дорівнює 1/8 від цілого плоду. Вживання половинки авокадо може спровокувати здуття живота.
Нагадаємо, 22-річна дівчина перестала голити пахви і закликає до жіночності та розуміння: "Я не відчувала свободи"
Як повідомляв "Знай.uа", для зубів, пам'яті та травлення: чому яблука мають бути в раціоні кожної людини
Знай.ua писав, можуть погіршити самопочуття: які продукти категорично не можна їсти при застуді