Курку досить складно зіпсувати, адже це один із найпростіших видів м'яса, проте багато господинь підбирають не ті спеції, через що смак може вийти ненасиченим і навіть зіпсованим.
Стандартно для запеченої курки обирають такі спеції: часник, мелена паприка, куркума, розмарин, чебрець і майоран. Справа в тому, що змішувати їх вкрай не рекомендується, тому що замість апетитної та смачної страви вийде суцільне розчарування. Однак не варто забувати, що сіль та перець завжди доречні.
Так, часником краще натирати шкірку курки, завдяки чому вона матиме пікантний аромат і смак. Також його часто "ховають" під шкірку та курку. У будь-якому випадку, це вірний і простий спосіб, який точно не зіпсує вашу вечерю.
Тимьян має сильний аромат і гострий пряний смак, який нагадує кмин і аніс. Його краще використовувати для приготування філе. З іншими частинами курки чудово поєднується розмарин чи майоран.
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Куркума надасть курці особливий смак, з гостротою. Вона підходить для запікання та для смаження. А ось бульйону, крім аромату та смаку, куркума ще подарує золотистий колір.
Раніше ми писали про те, що чистить кишечник, судини і печінку, як мітла: буряковий квас, який замінить всі шкідливі ліки
Як повідомляв Знай.ua, хліб, йод і молоко зроблять огірки та бадилля найзеленішими в окрузі: 2 перевірені рецепти, щоб не сидіти на городі дарма
Також портал Знай.ua писав, що від яких звичок краще відмовитися, щоб не "розсипатися" дуже рано: багато хто цим зловживає