Огірок - один з найпопулярніших овочів і не дарма його люблять багато хто. Цей овоч має негативну калорійність, тому корисний при схудненні, містить величезну кількість корисних речовин і вітамінів. Якщо щодня з'їдати огірком, то можна непогано оздоровити організм. Про це пише novosti24.

У шкірці огірка багато корисних речовин, зокрема вітамін К, А, С, вітаміни групи В, а також міститься залізо, фосфор, калій, магній та мідь. Овочі рекомендується вживати людям, схильним до повноти і страждають на цукровий діабет.

Огірки. Фото: скрін youtube

Огірок у щоденному раціоні сприятиме підвищенню функціонування травних органів та нормалізації мікрофлори кишечника. Крім того, вживання овочів сприяє виробленню серотоніну, тому експерти радять додавати його в раціон при апатії, втомі та депресії.

Огірки. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз

5-6 днів у повній темряві: експерт назвав міста, які першими поринуть у блекаут

"Шкутильгають без діла кульгаві й контужені": блогер показав службу обмежено придатних

Готуйте 600 гривень: кому із водіїв потрібно терміново відвідати сервісний центр МВС

Українку оштрафували на 15 тисяч через скаргу на гнилу пломбу, але водоканал про це пошкодував

Показати ще

Огірки дуже позитивно впливають на шкіру. Овочі можуть допомогти позбутися сухості, лущення, висипань і почервоніння. Також додавши овоч до раціону, можна очистити майже від дрібних каменів і піску.

Втім, незважаючи на всі корисні властивості, огірок краще не вживати людям із хворобами шлунково-кишкового тракту.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, суп, йогурт і не лише: названо продукти, які насправді шкодять травленню.

Також наш портал інформував, як правильно є сало, щоб отримати з нього всю користь і не нашкодити організму: поради дієтолога.

Крім того, ми писали, порадувати рецептори та поплатитися здоров'ям: чим небезпечне регулярне споживання піци.