Спека не має стати проблемою для ваших городніх рослин, адже є дуже крутий спосіб виправити "сухі" проблеми. Можна скористатися популярним у соціальних мережах лайфхаком – зробити краплинний полив.

Даний спосіб полягає в наступному - коли вода у порівняно малих кількостях, але регулярно подається безпосередньо до кореневої системи рослин.

Ми покажемо вам, як забезпечити ефективний краплинний полив у спеку, якщо доводиться надовго залишати свою присадибну ділянку.

Крапельний полив, скріншот: TikTok

У магазинах та на ринках сьогодні можна придбати збірні системи крапельного поливу, але ціни на них зовсім не демократичні. Винахідливі дачники успішно обходяться саморобними системами, які можна організувати буквально з підручних коштів та з мінімальними фінансовими витратами.

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Показати ще

Крапельний полив, скріншот: TikTok

Як організувати краплинний полив

Можна використовувати для крапельного поливу голки медичних шприців. Для початку в нижній частині пляшок великого об'єму, в які буде заливатись вода, потрібно зробити отвір голкою. Щоб вода з отвору не підтікала, а сама голка не випадала, автор відео запропонував посадити її на герметик.

Крапельний полив, скріншот: TikTok

Саму пляшку слід встановити поруч із рослиною (направивши голку до стовбура рослини) і злегка прикопати, щоб вона не впала. Набравши в пляшку води, слід також щільно закрутити кришку – так вода капатиме повільніше.

Нагадаємо, кабачки гниють на грядці: 4 простих кроки, які збережуть урожай "зелененьких".

Раніше повідомлялося, зубна паста від гусениць у капусті: здається дивним, поки не спробуєте.

Також, як правильно заморожувати печериці: прості правила для заготівлі.