При зустрічі з новою людиною ми не завжди може ставити питання про її характер "в лоб". Для цього є кілька різних способів, як можна зробити все у режимі "стелс". Щоб непомітно більше дізнатися про свого співрозмовника, необхідно уважно подивитися на каву, яку замовляє людина.

На думку експертів, смакові уподобання можуть багато нам розповісти, навіть більше, ніж ми можемо іноді уявити.

Кава. Фото: скрін youtube

Еспресо або кава по-турецьки

Якщо людина вибирає каву еспресо або каву по-турецьки, то вона цінує простоту та класику у всьому. Не обов'язково він консерватор, але, напевно, дотримується класичного або повсякденного стилю в одязі, а по життю відрізняється розважливістю.

Такі люди відрізняються цілеспрямованістю, і якщо вони щось задумали, переконати їх буває непросто.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Любителі чорної кави не позбавлені креативності: їх прекрасні інтелектуальні здібності дозволяють по-новому поглянути навіть на звичайні речі.

Кава "американо", скріншот: YouTube

Американо

Любителі американо в житті прагнуть розумних компромісів, вони раціональні і відрізняються врівноваженістю.

Такі люди вміють лавірувати між протиріччями та крайнощами життя, не вступаючи в конфлікти і до того ж залишаючись вірними своїм принципам. Шанувальники американо цінують комфорт: такі люди швидше за все виберуть зручний і дорогий автомобіль, віддадуть перевагу не екстремальному туризму, а відпочинку в п'ятизірковому готелі і оснастять квартиру за останнім словом техніки, щоб полегшити собі побут.

У відносинах з друзями та коханими найбільше цінують надійність, не терплять недомовленості та брехні. У любителів американо аналітичний розум, вони часто обирають роботу у сфері бізнесу, фінансів чи статистики.

Гарбузовий латте, фото з вільних джерел

Латте

Любителі латте люблять гострі враження, галасливі вечірки, танці та походи до ресторану. Стихія таких людей - публічність, вони щодня прагнуть перетворити на маленьке свято.

Ці яскраві натури невимушено почуваються у великих компаніях, вдало жартують, і нерідко дають привід для пліток про своє насичене особисте життя.

Шанувальники латте та мокко оптимістичні та легкі, з ними весело. Їхній головний ворог - монотонність, а головна небезпека - піддатися чарівності ненадійної чи нечесної людини. Втім, довго сумувати вони не вміють, а в комфортній обстановці добре впораються з будь-якими завданнями. Який у вас характер розповість Ваша улюблена кава

Капучино удома, скріншот Instagram

Капучино

Любителі капучино – романтики та мрійники, дуже тонкі люди. Вони вразливі, часом навіть надто, зате й почуття інших людей намагаються берегти. У друзях вони цінують чесність та щирість, і ніколи не відмовляться обговорити те, що відбувається у вас у душі.

Любителі капучино часто обирають творчі професії або сферу, де потрібне знання психології, адже їх інтерес до людей невичерпний. Який у вас характер розповість Ваша улюблена кава

Кава. Фото скрін з Youtube

Холодні напої на основі кави

Такі напої обирають енергійні натури, які не вміють чекати. Вони темпераментні, цікаві, здатні палко захоплюватися як ідеями, і людьми.

Любителі холодної кави чудово вміють відстоювати власні інтереси, не уникають суперечок і досить прямо висловлюють свою думку.

Спекотна життєвість цих людей і прагнення говорити правду в очі часом дорого їм обходяться. Головне для них - вірити у щось, зберігати стан захопленості: поки перед очима є мета, такі люди здатні на багато чого. Який у вас характер розповість Ваша улюблена кава.

Нагадаємо, просто і бюджетно: кошти, які допоможуть прибрати бруд та плісняву на швах між плиткою.

Раніше повідомлялося, всього 1 хвилина і спатимете без задніх ніг: лікар розповів, як швидко подолати безсоння за допомогою дихання.

Також, ваша безпека у ваших руках: як правильно користуватися газовими приладами.