Здоров'я залежить від людини та її звичок. Тому важливо, щоб корисні правила переважали в її житті.

Однією з таких постійних звичок є склянка води перед сніданком. Лікарі вважають, що напій може "запустити" всі важливі процеси в організмі після пробудження. Головним фактором є те, якої температури буде рідина.

Вода з крану. Фото: скрін youtube

Температура води

Холодна вода не принесе ніякої користі, а навпаки - зупинить вироблення харчових ферментів, які відповідають за перетравлення їжі. Окрім цього холодна вода, потрапляючи в організм негативно впливає на речовини, які відповідають за перетравлення білка. Це все може спричиняти проблеми зі здоров'ям КШТ.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Свій ранок необхідно починати зі склянки теплої води. Напій такої температури допомагає зменшити кількість токсинів в організмі та розрідити кров, покращує травлення та прискорює обмін речовин.

Шкідливість мінеральної води. Фото: скрін youtube

До склянки теплої води можна додавати лимон та/або мед. Але пам'ятайте, що в гарячу воду не потрібно додавати ні лимон, ні мед. Добре підходить й імбир.

Вода з лимоном, скріншот: YouTube

Всі доповнення до теплої води позитивно вливатимуть на процеси перетравлення та виведення токсичних речовин з організму.

За бажанням можна виконати й невелику зарядку. Це допоможе краще почуватися протягом всього дня.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, чому не варто сушити волосся у ванній кімнаті: причини, про які багато хто не підозрює

Раніше портал Знай інформував, регулярно купуємо їх для себе та рідних: експерти попередили про найнебезпечніші продукти з супермаркету

Також наш портал повідомляв, чому краще не вставати вночі в туалет - чим це обернеться для вашого здоров'я і що кажуть народні прикмети