Жінки знайомі з проблемою, коли весь макіяж "магічно" виявляється на одязі, що миттєво псує зовнішній вигляд і настрій. На щастя, цього можна уникнути.

Найчастіше відбитки тонального крему чи іншої косметики залишаються на речах із вузькою горловиною, а щоб цього не сталося, стилістика Ганна Пустовалова в Тiktok запропонувала скористатися простим лайфхаком.

Макіяж, фото klubok

Для нього знадобиться проста одноразова шапочка, яку часто використовують у косметології, щоб сховати волосся. Так, жінкам пропонують надіти шапочку на обличчя, а потім безпечно натягувати річ. Можна не боятися, що плями залишаться, особливо це актуально для білого та вузького одягу.

Також можна наперед подбати про стійкість макіяжу, щоб він не залишив слідів на речах.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Зокрема, можна мінімізувати кількість косметики на тих зонах, які контактують з одягом, добре зволожити шкіру перед макіяжем, фіксувати все пудрою або спеціальним спреєм, який закріпить усі текстури на шкірі та не дасть їм "віддрукуватись" на одязі. Крім того, слід змінити тональний крем на легкий, адже в ньому менше пігменту.

Макіяж, фото marieclaire

Раніше ми писали про те, чому не варто сушити волосся у ванній кімнаті: причини, про які багато хто не підозрює

Як повідомляв Знай.ua, почніть пити капустяний сік вже зараз і через 2 тижні ви не впізнаєте свого організму: першим полегшиться гастрит

Також портал Знай.ua писав, що шерстяний апокаліпсис скасовується: як врятуватися в період линяння кота, кілька ефективних порад