Ми звикли, що окрім постільного режиму та ліків, запорука успішного одужання – це гарячий бульйон чи чай. Це перше, що подають хворій людині. Медики розповіли, чи справді ці продукти допомагають.

Немає досліджень про те, що курячий суп дійсно допомагає або якось полігшує симптоми хвороби, пише medicalanswers. Втім, аналізи показують, що страва може мати протизапальний ефект.

Курячий суп з рисом, скріншот: YouTube

Будь-які гарячі страви, включаючи суп і чай, мають свої переваги. Завдяки своїй температурі вони стимулюють вироблення секрету, що покращує кровообіг та самопочуття.

До того ж якісний суп із овочами насичує організм важливими поживними речовинами та великою кількістю енергії. Це сприяє відновленню хворих людей.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Чай з листя малини, скріншот

Чай, у свою чергу, практично марний. Так, він може надавати заспокійливу дію та бути ефективним, тільки якщо це трав'яні склади, за словами вчених. Щоб добитися користі від чаю під час застуди, в ньому повинні міститися екстракти у певній кількості та концентрації. На жаль, у небагатьох господинь вдасться досягти цього на простій кухні.

Раніше ми писали про те, що не соромно вам не вміти користуватися пралкою: 5 правил, які багато хто порушує і переплачує за світло

Як повідомляв Знай.ua, масло, фен, бритва та багато інших способів, які допоможуть очистити скло від скотчу: буде блищати

Також портал Знай.ua писав, що пошкоджений гарбуз все одно пролежить довго: як правильно зберігати продукт, щоб їсти до наступного літа