Пиво – один із найпопулярніших алкогольних напоїв у світі. У той час як експерти сперечаються про його вплив на здоров'я, досвідчені господарки знають про його користь у побуті. Про це пише dailynews.kyiv.

Купити пляшечку пива після роботи можна не тільки щоб його випити, але й для вирішення деяких побутових завдань. Пропонуємо відразу три незвичайні способи використання пінного напою.

Алкоголь. Фото: скрін youtube

Спосіб №1

Пиво – чудовий засіб для очищення дерев'яних меблів. Напоєм потрібно змочити ганчірочку, а потім протерти поверхню. Після цього дерев'яну поверхню слід відполірувати до сухості та насолоджуватися блиском.

Пиво. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Спосіб №2

За допомогою пінного напою можна відполірувати золоті вироби, але тільки без дорогоцінного каміння. Прикрасу достатньо протерти ганчіркою, промоченою напоєм. Для цього підійде винятково світле пиво.

Спосіб №3

Не просто повірити, але за допомогою пива можна покращити стан волосся. Не хитрий засіб зробить їх блискучими та шовковистими. Все, що потрібно змішати 3 столові ложки пива з половиною чашки теплої води і нанести на волосся, як маску. За кілька хвилин можна змивати.

Раніше портал Знай повідомляв, навіщо в туалеті вішають мішечки з лавровим листом – магія чи лайфгак досвідчених господарок.

Також наш портал інформував, блювота, пронос та втрата координації: чому деяким людям заборонено тримати вдома "грошове дерево".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, для чого в пральну машинку додають масло, сіль та перець: відповідь здивує навіть найдосвідченіших господинь.