Герпес – вірус, який з’являється швидко і в не відповідний момент. Не завжди під рукою є засоби, які зупинять поширення вірусу, але є народні методи, які впораються з герпесом лише за одну ніч.

Зниження імунітету, температурні коливання, переохолодження - одні з основних причин появи неприємної хвороби - герпесу. Народні засоби можуть допомогти в боротьбі з герпесом, коли вірус лише на початковому етапі поширення.

Герпес, скріншот: Youtube

Сік алое або цибулі

Щоб зняти свербіж та припинити поширення вірусу, можна використати сік цибулі або алое. Для цього потрібно промокнути ватний диск в рідині та прикласти до герпесу. Таким чином припечуться мікроби.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Зубна паста

Допомогти з герпесом може не лише зубна паста, а й рідина для полоскання рота. Щоб позбутися хвороби, змастіть запалену ділянку пастою або рідиною та залиште на 5-10 хвилин.

Герпес, скріншот: Youtube

Чайні пакетики

Щоб чайні пакетики подіяли, застосовувати їх потрібно при перших проявах вірусу. Якщо у вас з'явився свербіж та почервоніння, прикладіть на місце ураження чайний пакетик та тримайте 20-25 хвилин. Важливо перед прикладанням змочити його в теплій воді.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем та зверніться до фахівця.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, якщо турбують темні кола під очима: декілька способів позбавитися від них

Раніше портал Знай інформував, несподівано корисний напій: досвідчені господині поділилися незвичайними побутовими лайфгаками з пивом

Також наш портал повідомляв, питна дієта, яка позбавить вас від 4-10 кг всього за тиждень: як правильно почати, щоб не нашкодити собі