Про це вона розповіла на каналі «UKRAINE THE BEST».

«Це журнал про мистецтво і колекціонування, а історія українського мистецтва і панорама українського колекціонування дають нам можливість на матеріалі державних і приватних колекцій досліджувати і історію української державності», - зазначає Ганна Шерман.

Як вона розповідає, останній їхній номер присвячений 950-річчю від дня початку будівництва Успенського собору Києво-Печерської лаври. За словами редакторки, вона не просто так згадала саме цей номер, тому що це якраз про українську державність і культуру, що її уособлює.

«У своєму інтерв’ю голова фонду «Українська Лавра» Олег Марголін, меценат цього проєкту, говорить про те, що символами держави є державні реліквії – герб, прапор, печатка – це символи державності, але і мистецькі твори, і культурні об’єкти такі, як Києво-Печерська лавра також є символами державності», - розповідає Ганна Шерман.

Тому, констатує гостя програми, у них є можливість здійснювати висвітлення такого широкого, фактично безмежного тематичного діапазону від політичних, революційних, історичних подій до мистецьких. Зокрема згадує вона, після початку повномасштабної війни з рф у них виходили номери, присвячені Богомазову, Криволапу, захисту культурної спадщини під час війни.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карандєєв розповів, як покращити роботу Мінкультури.

Також Знай.ua писав про те, що Сахарук розповів про свою першу велику виставку в Українському домі.