Далеко не у всіх і не завжди виходить смачний шашлик, це факт. У цій справі є чимало тонкощів - починаючи від вибору м'яса і закінчуючи процесом самого приготування на багатті.
Однак лише одна маленька хитрість додасть шашлику неймовірний "димний" аромат, завдяки чому найпопулярніша літня страва стане ще смачнішою. Допоможуть у цьому тирса.
Так, багато використання тирси може шокувати, але цей спосіб дійсно робочий, а також покращує смак та аромат м'яса. Завдяки цьому секретному "інгредієнту" можна отримати натуральний димовий запах, який так важко досягти, якщо готувати шашлик звичайним способом.
Весь секрет у правильному використанні тирси. Так, спершу їх необхідно засипати в глибокий контейнер, а зверху залити невеликою кількістю прохолодної води. Залишіть тирсу в рідині на невеликий відрізок часу, що вони добре наситилися.
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Як тільки ваші вугіллячки на багатті або в мангалі будуть готові, дістаньте тирсу з води і рівномірно розкладіть на вугіллі. Коли вони почнуть горіти, м'ясо просочиться цим неймовірним запахом. Після цього залишається дочекатися повного приготування шашлику і можна подавати.
Нагадаємо, що українська долма: рецепт голубців із бурякового листя та без м'яса.
Раніше ми повідомляли, що без світла лише так: рецепт ягідного вина, яке розфарбує ваш Новий рік, але готуйте вже зараз.
Також стало відомо про те саме тісто для пирогів, булочок та млинців: розкрито перевірені пропорції.